e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách
Popis
Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách
autor: Petr Rys
90 stran proložených barevnými fotkami
Po zaplacení Vám přístup k e-booku ve formátu .pdf přijde do mailové schránky. Pokud objednáváte jiné zboží na dobírku, na e-book Vám přijdou platební údaje samostatně.
Jak udělat sýry, které si zamilujetezákladní vlastnosti mléka a historie jeho zpracování |
|
Jak se stát dobrým sýrařemkvalitní mléko je klíčové pro kvalitu výrobků, jak ho získat a uchovávat |
|
Jak začít- poznáte základních devět výrobních směrů, ze kterých můžete při výrobě vycházet ... zjednodušeně, budete vědět, co se kdy děje a proč a jak dosáhnout požadovaného výsledku |
|
Kultura je základvolba správných mlékárenských kultur a zvolení správného postupu výroby spolu souvisí. Proto je potřeba znát jejich základní vlastnosti, což nám napoví jejich složení. |
|
Jak funguje syřidlosprávné zasýření je polovina úspěchu. Proto je nutné bezpečně zvládnout tento proces a mít ho plně pod kontrolou. |
|
Jak lisovat a solitfinální fáze výroby, jako solení a lisování mají své zásady |
|
Jak probíhá zránízrání, poslední krok k úspěchu, je ovlivněno ještě mnoha faktory - teplot a vlhkosti, vhodnost prostředí, voskování, nátěry, ošetřování a omývání sýrů |
Technologie výrobypochopení technologických postupů ve všech fázích výroby od zaočkování po lisování a jak na kvalitní tvaroh, jogurt, kefír, čerstvý sýr, polotvrdý lisovaný a nelisovaný, plísňový sýr, čedarování, tažení sýrů a další |
|
PoradenstvíPokud bude potřeba rád Vám poradím jak dál. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.