30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách

 
 

tr.-ťapka náp+oř. - kopie E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit tlačítko - více info

 

Dostupnost Ve formě e-booku
Cena 350 Kč bez DPH
350 Kč / ks    
Kód produktu 18
Kategorie e-booky
 

Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách 

autor: Petr Rys tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

90 stran proložených barevnými fotkami

Po zaplacení Vám přístup k e-booku ve formátu .pdf přijde do mailové schránky. Pokud objednáváte jiné zboží na dobírku, na e-book Vám přijdou platební údaje samostatně.


ico1
Jak udělat sýry, které si zamilujete

základní vlastnosti mléka a historie jeho zpracování

ico8
Jak se stát dobrým sýrařem

kvalitní mléko je klíčové pro kvalitu výrobků, jak ho získat a uchovávat

ico4
Jak začít

- poznáte základních devět výrobních směrů, ze kterých můžete při výrobě vycházet ... zjednodušeně, budete vědět, co se kdy děje a proč a jak dosáhnout požadovaného výsledku

ico6
Kultura je základ

volba správných mlékárenských kultur a zvolení správného postupu výroby spolu souvisí. Proto je potřeba znát jejich základní vlastnosti, což nám napoví jejich složení.

ico5
Jak funguje syřidlo

správné zasýření je polovina úspěchu. Proto je nutné bezpečně zvládnout tento proces a mít ho plně pod kontrolou.

ico7
Jak lisovat a solit

finální fáze výroby, jako solení a lisování mají své zásady

ico2
Jak probíhá zrání

zrání, poslední krok k úspěchu, je ovlivněno ještě mnoha faktory - teplot a vlhkosti, vhodnost prostředí, voskování, nátěry, ošetřování a omývání sýrů




ico2
Technologie výroby

pochopení technologických postupů ve všech fázích výroby od zaočkování po lisování a jak na kvalitní tvaroh, jogurt, kefír, čerstvý sýr, polotvrdý lisovaný a nelisovaný, plísňový sýr, čedarování, tažení sýrů a další

ico3
Poradenství

Pokud bude potřeba rád Vám poradím jak dál.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: