Mlékárenské kultury
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.
skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro potřeby výrobce. Doklady GMO free. Tyto doklady nejsou určeny ke zveřejňování na internetu, ani kopírování.
Nejprodávanější
-
DELTA - termofilní DL1 na 100 - 200l mléka – Vyprodáno165 Kč
Čistá rychle prozrávající termofilní kultura pro tažené sýry typu...
-
BETA - mezofilní DL1 na 100 - 200l mléka – Skladem165 Kč
Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí...
-
KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka – Skladem165 Kč
Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro...
-
KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka – Skladem165 Kč
Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda,...
-
DELTA - termofilní DL3,5 na 350 - 700l mléka – Skladem395 Kč
Čistá rychle prozrávající termofilní kultura pro tažené sýry typu...
-
Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka – Skladem95 Kč
Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař. Tento sýr...
Stránka 1 z 4 - 88 položek celkem
Stránka 1 z 4 - 88 položek celkem