30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

e-booky

" ... chci upozornit, že veškeré informace obsažené v e-booku jsou postaveny na mých znalostech a zkušenostech a jakékoli úspěchy či neúspěchy plynoucí z toho, jak tyto poznatky využijete Vy, je plně ve Vašich rukách.": říká autor :-). ťapka - krátký popis

IMG_2555 - kopie

 

Nejprodávanější

230
8901230890
Značky

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

  • 4 e knihy Kód: 1859
    e-book: 4 e-knihy
    Ve formě e-booku

    tr.-ťapka náp+oř. - kopie 4 e-knihy výhodně. Kompletní náhled do technologií a postupů při výrobě všech druhů sýrů a dalších mléčných výrobků. tlačítko - více info

     

    890 Kč / ks
  • e-book: Francouzské sýry Kód: 954
    e-book: Francouzské sýry
    Ve formě e-booku

    Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod. tlačítko - více info

     

    230 Kč / ks
  • e-book: Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry Kód: 19
    e-book: Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry
    Ve formě e-booku

    Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K rychlé spotřebě i ke zrání několik měsíců. E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů. tr.-ťapka náp+oř. - kopie      tlačítko - více info

     

    285 Kč / ks
  • e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry Kód: 20
    e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry
    Ve formě e-booku

    Když řeknete sýr, představíte si bochník. E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý. Tvrdé a polotvrdé sýry. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Malý náhled do technologie - každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem. tlačítko - více info

     

     

     

    295 Kč / ks
  • e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách Kód: 18
    e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách
    Ve formě e-booku

    tr.-ťapka náp+oř. - kopie E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit tlačítko - více info

     

    350 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem