11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

E-shop, Strana 15

 

Nejprodávanější

1
239601123960
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 

Stránka 15 z 43 - 885 položek celkem

  • IOTA CL1 - balení DL3,5 na 700l mléka Kód: 158
    IOTA CL1 - balení DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

     ťapka - krátký popis Výrazná chuť, intenzivnější prozrávání, připraveno pro kozí sýry.

    Směs pro výrobu malých jemných až pikantních tvarohových sýrů béžové později až šedé barvy. Připravovat se dají ze všech druhů mléka, tradičně jsou známy tyto sýry z kozího mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury a plísně a kvasinky, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 2 - 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je výraznější než u Iota CL2, díky obsaženým kvasinkám. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA CL2 - balení DL1 na 200l mléka Kód: 111
    IOTA CL2 - balení DL1 na 200l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Chuť jemnější, střední prozrávání, bílá až krémová barva, připraveno pro sýry z kozího i kravského mléka.

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky. tlačítko - více info

    185 Kč / ks
  • IOTA CL2 - balení DL3,5 na 700l mléka Kód: 382
    IOTA CL2 - balení DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Chuť jemnější, střední prozrávání, připraveno pro sýry z kozího i kravského mléka.

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA CL3 - balení DL1 na 200l mléka Kód: 972
    IOTA CL3 - balení DL1 na 200l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Jemná chuť, mírné aroma, bílá barva, pozvolné prozrávání, připraveno pro sýry z kozího i kravského mléka.

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1 a Iota CL2. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky. tlačítko - více info

    185 Kč / ks
  • IOTA CL3 - balení DL3,5 na 700l mléka Kód: 978
    IOTA CL3 - balení DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Jemná chuť, mírné aroma, bílá barva, pozvolné prozrávání, připraveno pro sýry z kozího i kravského mléka.

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1 a Iota CL2. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA FF - Čerstvé sýry DL1 na 200l mléka Kód: 601
    IOTA FF - Čerstvé sýry DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Směs startovacích kultur ideálních k výrobě čerstvých a tvarohových sýrů i velice aromatického tvarohu.

    185 Kč / ks
  • IOTA FF - Čerstvé sýry DL3,5 na 700l mléka Kód: 639
    IOTA FF - Čerstvé sýry DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

    Směs startovacích kultur ideálních k výrobě čerstvých a tvarohových sýrů i velice aromatického tvarohu.

    410 Kč / ks
  • IOTA Kefír 3 DL1 na 20l kefíru Kód: 5479
    IOTA Kefír 3 DL1 na 20l kefíru
    Skladem

    Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané bakterie z původní kefírové houby. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení tuhého produktu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    ťapka - krátký popis Pro kefír je přirozené postupné dozrávání i po ukončené kultivace v průběhu spotřeby. Chuť se může pohybovat od velmi jemné až po palčivě perlivou. V konečné fázi může obsahovat i malé množství alkoholu. Proto doporučujeme postupovat při výrobě pozvolna, ukončit kultivaci raději dříve, zákys bude ještě dále "dojíždět". tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • IOTA Kefír 3 DL3,5 - na 150l mléka Kód: 5482
    IOTA Kefír 3 DL3,5 - na 150l mléka
    Skladem

    Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané bakterie z původní kefírové houby. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení tuhého produktu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    ťapka - krátký popis Pro kefír je přirozené postupné dozrávání i po ukončené kultivace v průběhu spotřeby. Chuť se může pohybovat od velmi jemné až po palčivě perlivou. V konečné fázi může obsahovat i malé množství alkoholu. Proto doporučujeme postupovat při výrobě pozvolna, ukončit kultivaci raději dříve, zákys bude ještě dále "dojíždět". tlačítko - více info

    395 Kč / ks
  • IOTA M Munster / Romadur  DL3,5 na 700l mléka Kód: 157
    IOTA M Munster / Romadur DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    430 Kč / ks
  • IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka Kód: 106
    IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    195 Kč / ks
  • IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka Kód: 5574
    IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka
    Skladem

    Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné bifidobakterie. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení výsledku v podobě tuhého jogurtu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    K nahlédnutí inspirativní video.

    ťapka - krátký popis Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu". tlačítko - více info

     

    165 Kč / ks
  • IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka Kód: 5575
    IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka
    Skladem

    Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné bifidobakterie. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení tuhého produktu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    K nahlédnutí inspirativní video.

    ťapka - krátký popis Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu". tlačítko - více info

     

    395 Kč / ks
  • IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 974
    IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem

    Směs termofilních kultur pro tradiční nelisované i lisované sýry, např. typu Reblochon.

    ťapka - krátký popis  Vytváří pružné těsto a pestrou chuť. Dobře odolává nežádoucím bakteriím. tlačítko - více info

    185 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka Kód: 183
    IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka Kód: 911
    IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    ťapka - krátký popis Výborné prozrávání, chuťová pestrost, velmi odolné kmeny. tlačítko - více info

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks
  • Jedlá soda - 500g Kód: 250
    Jedlá soda - 500g
    Skladem

    Dobře čistí a dezinfikuje sýrařské vybavení.

    65 Kč / ks
  • Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém Kód: 2107
    Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém
    Na objednávku - dodání do 10 dnů.

    tr.-ťapka náp+oř. - kopie Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis.

    Možno objednat s těmito druhy teploměrů. Kalibrační protokol je potřeba pro splnění potřeb systému HACCP.tlačítko - více info

    900 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
Další produkty

Stránka 15 z 43 - 885 položek celkem