11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

E-shop, Strana 2

 

Nejprodávanější

1
239601123960
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 

Stránka 2 z 43 - 885 položek celkem

  • Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 25l mléka Kód: 666
    Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury, to vše v jedné tubě. A návod k výrobě! tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 5l mléka Kód: 665
    Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka Kód: 668
    Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr!

    Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 5l mléka Kód: 667
    Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr!

    Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry - na 5l mléka Kód: 1787
    Beaugel 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Sýry s modrou plísní. Malé, působivé, lahodné!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 13 - Fourmette Bleue - Modrý váleček - na 5l mléka Kód: 1860
    Beaugel 13 - Fourmette Bleue - Modrý váleček - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Modrý váleček, tak přesně vypadá tato varianta sýrů s modrou plísní. Jemný i pikantní, k pochutnání i do kuchyně.

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 15 - Lactiques Cendrés - Zrající sýr s popelem - na 5l mléka Kód: 1788
    Beaugel 15 - Lactiques Cendrés - Zrající sýr s popelem - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Opravdový bonbónek - Zrající sýr s popelem. Malý sýr zcela pokrytý bílou plísní na popelovém základě. Lahodná krémová konzistence.

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě. Potřebujete už jen popel. tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka Kód: 670
    Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Každý sýrař chce svůj bochník! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví..

    Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka Kód: 669
    Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Každý sýrař chce svůj bochník! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví.

    Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka Kód: 672
    Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař. Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)!

    Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.  

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka Kód: 671
    Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař.  Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)!

    Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.  

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 673
    Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 674
    Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 675
    Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura pro výrobu zakysaného mléka. Velmi příjemné na chuť a osvěžující. Použité bakterie původem Střední východ a Afrika. Doplněk acidofilních bakterií pro náš organismus. ťapka - krátký popis

     

    95 Kč / ks
  • Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 677
    Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 676
    Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

     Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.

    tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel práškové syřidlo MIKROBIÁLNÍ G2200MM - 60g Kód: 1042
    Beaugel práškové syřidlo MIKROBIÁLNÍ G2200MM - 60g
    Skladem

    Mikrobiální práškové syřidlo Beaugel G2200MM v množství 60g. 

    ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 4000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

    475 Kč / ks
  • Beaugel práškové syřidlo ŽIVOČIŠNÉ P1100V - 60g Kód: 6818
    Beaugel práškové syřidlo ŽIVOČIŠNÉ P1100V - 60g
    Skladem

    Živočišné práškové syřidlo Beaugel P1100V v množství 60g. 520mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 60g syřidla ve 440ml vody síla 1:100 000. 

    ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 20000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

     

    895 Kč / ks
  • Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 678
    Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní bakterie. Kyselost výrobku je velmi mírná.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL1 na 100 - 200l mléka Kód: 609
    BETA - mezofilní DL1 na 100 - 200l mléka
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    165 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka Kód: 610
    BETA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    395 Kč / ks
Další produkty

Stránka 2 z 43 - 885 položek celkem