25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a na do nálevů. / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet
Klasická doza na sypké materiály. Koření ve větších objemech, sůl, cukr, mouka a pod. Chrání před vlhkostí, kontaminací, dobře se udržuje. Vhodná pro styk s potravinami.
Dóza vhodná k uskladnění, uchování např. tvarohu, jogurtu, sýrů, pomazánek a pod. Možno využít i přímo ke kultivaci. Pevná, šroubovací. Dobře stohovatelné.
Dóza vhodná k uskladnění, uchování např. tvarohu, jogurtu, sýrů, pomazánek a pod. Možno využít i přímo ke kultivaci. Pevná, šroubovací. Dobře stohovatelné.
Malá jednoduchá kořenka v klasickém vzhledu na sypké materiály. Koření, sůl, cukr, zdobení pod. Chrání před vlhkostí, kontaminací, dobře se udržuje. Vhodná pro styk s potravinami.
Tekutý kouř je připraven kondenzací kouře z bílého ořechu Hickory.
Dnes se jeho použitím nahrazuje klasické uzení. Použití je jednodušší a snadněji se zařazuje do výrobních postupů. Chuť i barva je odlišná od klasického uzení kouřem, ovšem pro většinu lidí již natolik známá, že přijímají tento přípravek, jako naprosto běžný a výrobky považují za prostě "uzené"
Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé. Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod.
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace