30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Harfa sýrařská kulatá/ Metla - nerez, průměr 22cm, včetně násady

 
  • 1 z 3
 

Kulová harfa pro krájení sýřeniny v menších kotlích a výrobnících, popř. větších hrncích. Cca 50 - 100l. Násada v ceně. Takto zpracované harfa usnadňuje krájení. Krájení je rychlejší a méně namáhavé. Vhodné spíš pro tvrdé sýry, kdy je potřeba krájet na velmi malé zrno a rychle.                tr.-ťapka náp+oř. - kopie     tlačítko - více info

Dostupnost Na objednávku - dodání do 2 měsíců.
Cena 4 049,59 Kč bez DPH
4 900 Kč / ks    
Kód produktu 479
Kategorie Harfy
 

Harfa sýrařská kulatá včetně násady - nerez - průměr 22cm             tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Profesionální kulatá harfa na krájení sýřeniny pro drobné a rychlé dokrajování. Vhodná pro práci ve výrobnících, kotlích a velkých hrncích. Umožňuje rychlé a důkladné nakrájení sýřeniny bez zbytečné námahy.

Násada je připevněna závitem a je součástí dodávky.

 

Rozměry:

Výška harfy     17 cm
Celkový výška k závitu     33 cm
Průměr harfy     22 cm

 

Materiál : nerez; ve spodní části ochranný špunt proti poničení kotle - plast

Ošetření: doporučeno výrobcem ihned po použití důkladně opláchnout čistou vodou 50 - 60°C a nechat oschnout. Syrovátka je velmi agresivní a při nedostatečném a pozdním oplachování bude materiál nadměrně opotřebováván, mohou se vytvořit tmavé fleky, popř. ve svárech se může objevovat rez. V případě potřeby používat běžné čistící prostředky, opět opláchnou čistou vodou a nechat oschnout

 

Vyrobeno v Itálii.

Zboží na objednávku. Pokud není skladem dodací lhůta je 1-2 měsíce. Na toto zboží doporučujeme informovat se přímo.

 

Video s harfou v akci : http://www.youtube.com/watch?v=t9Xm7LgATgEPopis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: