30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Harfa sýrařská kulatá/ Metla - nerez, průměr 40cm

 
  • 1 z 3
 

Kulová harfa pro krájení sýřeniny ve velkých kotlích, hrncích a výrobnících. Cca 300 - 600l. Bez násady. K této velikosti rozhodně doporučujeme objednat. Takto zpracované harfa usnadňuje krájení. Krájení je rychlejší a méně namáhavé. Vhodné spíš pro tvrdé sýry, kdy je potřeba krájet na velmi malé zrno a rychle. tr.-ťapka náp+oř. - kopie     tlačítko - více info

Dostupnost Na objednávku - dodání do 2 měsíců.
Cena 5 330,58 Kč bez DPH
6 450 Kč / ks    
Kód produktu 567
Kategorie Harfy
 

Harfa sýrařská kulatá - průměr 40cm                            tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Profesionální kulatá harfa na krájení sýřeniny pro drobné a rychlé dokrajování. Vhodná pro práci ve výrobnících, kotlích a velkých hrncích. Umožňuje rychlé a důkladné nakrájení sýřeniny bez zbytečné námahy.

Násada se připevňuje závitem. Není součástí, lze objednat zvlášť. Je velmi robustní, pevně spojena, dlouhá 150cm, přizpůsobena pro práci ve velkých kotlích.

 

Průměr harfy     40 cm

 

Materiál : nerez; ve spodní části ochranný špunt proti poničení kotle - plast

Ošetření: doporučeno výrobcem ihned po použití důkladně opláchnout čistou vodou 50 - 60°C a nechat oschnout. Syrovátka je velmi agresivní a při nedostatečném a pozdním oplachování bude materiál nadměrně opotřebováván, mohou se vytvořit tmavé fleky, popř. ve svárech se může objevovat rez. V případě potřeby používat běžné čistící prostředky, opět opláchnou čistou vodou a nechat oschnout.

 

Vyrobeno v Itálii. 

Zboží na objednávku. Pokud není skladem dodací lhůta je 1- 2 měsíce. Na toto zboží doporučujeme informovat se přímo.

 

Video s harfou v akci : http://www.youtube.com/watch?v=t9Xm7LgATgEPopis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: