30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Jogurtovač / termomísa - 2,5l

 

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 384,30 Kč bez DPH
465 Kč / ks    
Kód produktu 7054
Kategorie Hrnce, jogurtovače, tepelné ošetření
 

Mísa termo - jogurtovač 2,5l

 ťapka - popis

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.

Dobře se vymývá.

Víko má ucho pro snadné přenášení, uzavírá se zatočením.


Rozměry:

Průměr  vnější 25cm, vnitřní 20cm
Výška  vnější s uchem 16cm, vnitřní 6cm
Objem 2,5 litry

Materiál: mísa plast s nerezovým vnitřkem


Výrobní postup na jogurt na stránkách www.dobrysyr.cz - viz jogurt.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: