30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l

 
  • 1 z 5
 

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 458,68 Kč bez DPH
555 Kč / ks    
Kód produktu 6530
Kategorie Hrnce, jogurtovače, tepelné ošetření
 

Mísa termo - jogurtovač 3,5l

 ťapka - popis

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.

Dobře se vymývá.

Víko má ucho pro snadné přenášení, uzavírá se zatočením.


Rozměry:

Průměr  vnitřní 24cm, vnější 28cm + 2x2cm uši
Výška  vnitřní nerez plocha 8cm, vnější 21cm
Objem 3,5 litry

Materiál: mísa plast s nerezovým vnitřkem


Výrobní postup na jogurt na stránkách www.dobrysyr.cz - viz jogurt.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: