Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l
Popis
Mísa termo - jogurtovač 3,5l
Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.
Dobře se vymývá.
Víko má ucho pro snadné přenášení, uzavírá se zatočením.
Rozměry:
Průměr | vnitřní 24cm, vnější 28cm + 2x2cm uši |
Výška | vnitřní nerez plocha 8cm, vnější 21cm |
Objem | 3,5 litry |
Materiál: mísa plast s nerezovým vnitřkem
Výrobní postup na jogurt na stránkách www.dobrysyr.cz - viz jogurt.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.