30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Výrobní Zrací Jogurtovací skříň COMBI FROMA/YOG, 65l (BEZ SLEVY 5%)

 
  • 1 z 5
 

Skříň ke kultivaci mléka a udržování teploty v různých fázích výroby sýrů v rozsahu 14 - 43°C. Pro výrobu jogurtů a zakysaných nápojů. Využití v malé faremní a domácí výrobě. Nastavitelná teplota. Pouze vnitřní ventilátor, tedy nenasává vzduch z okolí, ani vzduch do okolí nevypouští. Možno umístit i do obytných prostor.

tr.-ťapka náp+oř. - kopie  Box zajistí stabilní klima. Výsledky výroby už nebude ovlivňovat teplota prostředí. tlačítko - více info

Dostupnost Na objednávku - o termínu dodání budete informováni.
Cena 21 859,50 Kč bez DPH
26 450 Kč / ks
Kód produktu 1869
Kategorie Hrnce, jogurtovače, tepelné ošetření
 

Výrobní a zrací skříň Coquard, 65 litrů           tr.-ťapka náp+oř. - kopie

- K PŘEDVEDENÍ U NÁS -

 

Ideální řešení pro malou výrobu do cca do 15l mléka, nejlépe 5 - 10l na várku. Při vhodné organizaci výroby Vám usnadní udržení požadované teploty při předezrání kultur, sýření nebo-li srážení mléka, odvodňování, odkapávání ve formách, solení atd. Zvládnete celý výrobní proces.Také výrobu jogurtů a zákysů.

Izolovaná skříň s prosklenými dveřmi s dvojitým sklem. Možné rozmezí teplot 14 - 43°C (při teplotě okolí 18 - 22°C). Při chlazení je možné snížit teplotu o 10°C vůči okolní teplotě, minimálně však na 14°C. Vybavena vnitřním ventilátorem. Nereguluje vlhkost.

Pro výrobu můžete používat libovolně velké nádoby z různých materiálů.  


 Minimální teplota 14°C. Maximální možná 43°C. To jsou výrobní teploty od tvarohu po jogurt.

Nejedná se o lednici. Pro uchování sýrů a dlouhodobější zrání musíte volit chladničku nebo jiné prostory.


Připraveno pro výrobu z kultur řady Beaugel, u kterých je popsán výrobní postup.

Odzkoušeno a doporučeno:

  • Jogurtu - výrobní teplota 41 - 43°C - kapacita cca 40 skleniček/kelímků 125ml.
  • Fermentované mléko - výrobní teplota 28 - 32°C - kapacita cca 10 lahví 0,5l
  • Zakysání mléka pro Čerstvý sýr - teplota 20 - 22°C - kapacita 2x kbelík 5l
  • Odkapávání Čerstvého sýru, Malých zrajících a Tommette - teplota 20 - 22°C - kapacita 3x odkapávací krabička
  • Kultivace mléka pro Camembert - teplota 25 - 27°C - kapacita 2x kbelík 5l
  • Odkapávání Camembertu - teplota 1.den - 26°C, 2.den - 24°C, kapacita 3x odkapávací krabička
  • Dozrání/Afinace sýrů - Malé zrající, Camembert, Tommette - teplota 14 - 20°C, kapacita 4 zrací boxy 

Vybavení: termostat a 3x mřížka nerez 37 x 29,4cm, prosklené dveře s dvojitým sklem, vnitřní ventilátor, ochrana proti přehřátí 

Spotřeba: při chlazení 70W/h, při ohřívání 100W/h.

Napětí: 220V

Váha: 23,5kg 

Objem: 65l

Vnitřní rozměry: výška 59cm, šířka 35,5cm, hloubka 32cm ( v horní části, kde je ventilátor 20cm do vzdálenosti 16cm od stropu skříně)

Vnější rozměry: výška 82,5cm, šířka 46,5cm, hloubka 54cm


Údržba skříně: Otírejte vodou s neagresivními mycími prostředky, jemným hadrem, maximálně houbičkou, nedřete příliš silně, zanechalo by to odřená místa. Nedrhněte drátěnkou. Na sklo je možné použít běžné prostředky k tomu určené. Lépe nepříliš aromatické, sýry mohou tyto pachy převzít. Udržujte celé zařízení v čistotě, předejdete tak potřebě hrubého mytí a také možnosti kontaminace výrobků. Pozor aby se voda nedostala do elektroinstalace.

Ošetření nerezových částí: Po použití ihned opláchněte teplou vodou a nechte oschnout. V případě nutnosti omyjte běžnými neagresivními saponáty. Nenechávejte ležet v syrovátce nebo syrovátkou znečištěné.   

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: