30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Koření Kmín drcený 100g

 
  • 1 z 2
 

Pro svou velice silnou chuť je kmín používán v téměř všech indických jídlech. U nás se používá především ke kořenění zelí, kapusty, do polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci, a v neposlední řadě do chleba a jiného pečiva.

ťapka - krátký popis  Český kmín. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 25 Kč bez DPH
28 Kč / ks    
Kód produktu 5905
Kategorie Jednodruhové koření
 

Koření Kmín drcený

 

Pro svou velice silnou chuť je kmín používán v téměř všech indických jídlech. U nás se používá především ke kořenění zelí, kapusty, do polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci, a v neposlední řadě do chleba a jiného pečiva.

Složení: KMÍN CELÝ (Carum carvi)

Země původu: Česká republika

Balení: sáček 100g

Podobné produkty

  • Koření Kmín celý 100g Kód: 736
    Koření Kmín celý 100g
    Skladem

    Pro svou velice silnou chuť je kmín používán v téměř všech indických jídlech. U nás se používá především ke kořenění zelí, kapusty, do polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci, a v neposlední řadě do chleba a jiného pečiva.

    ťapka - krátký popis Český kmín. tlačítko - více info

    28 Kč
  • Koření Kmín římský celý 50g Kód: 348
    Koření Kmín římský celý 50g
    Skladem

    Kmín římský typický pro Indickou a mexickou kuchyni. ťapka - krátký popis U sýrů, pro sýry zrající pod mazem, tvarohové sýry, do sýrů typu Gouda, do nálevů. K dochucení zeleniny, luštěnin, rýže, dušených pokrmů a polévek. Do nakládané zeleniny, k dochucení uzenin. tlačítko - více info

    24 Kč
  • Koření Kmín celý 500g Kód: 6131
    Koření Kmín celý 500g
    Vyprodáno

    Pro svou velice silnou chuť je kmín používán v téměř všech indických jídlech. U nás se používá především ke kořenění zelí, kapusty, do polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci, a v neposlední řadě do chleba a jiného pečiva.

    ťapka - krátký popis Český kmín. tlačítko - více info

    110 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: