30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Koření Pepř zelený celý 50g

 
 

Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek. ťapka - krátký popis tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 61,61 Kč bez DPH
69 Kč / ks    
Kód produktu 927
Kategorie Jednodruhové koření
 

Koření Pepř zelený celý          ťapka - popis

 

Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarové pomazánky a na povrch sýrů. V kuchyni lze pepř použít k dochucení másla, tvarohu a pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.

V zeleném pepři můžete nalézt spoustu účinných látek, jako například: sacharidy, bílkoviny, sodík, vlákninu, vápník, železo, tuk, hořčík, draslík, zinek, vitaminy A, B, C, E, K a spoustu dalších nám prospěšných látek.

Proč si dát pepř?
  • Stimuluje spalování tuků.
  • Skvělý na střevní potíže.
  • Odstraňuje nadýmání.
  • Zlepšuje trávení a urychluje metabolismus.
  • Je vhodný pro lidi, kteří trpí na studené nohy a ruce.
  • Stimuluje nervový systém a podporuje vylučování hlenů.
  • Podporuje srdeční činnost.

Podobné produkty

  • Koření Pepř barevný drcený 50g Kód: 5906
    Koření Pepř barevný drcený 50g
    Skladem

    Koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky.

    72 Kč
  • Koření Pepř barevný drcený 500g Kód: 7053
    Koření Pepř barevný drcený 500g
    Vyprodáno

    Koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky.

    645 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: