30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Kbelík s víkem 5,8l bílý - čtverec 21x21x v.21cm

 
  • 1 z 2
 

Kbelík vhodný pro uchování a přepravu mléka, pro zrání kysané smetany, jogurtu, uchování solného nálevu, k nasolování apod. Možno využít také k uchovávání kvásku nebo těsta. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 76,03 Kč bez DPH
92 Kč / ks    
Kód produktu 7307
Kategorie Kbelíky, vědra
 

Kbelík s víkem 5,8l bílý - čtverec

 

Vhodný pro uchování a přepravu mléka, pro zrání kysané smetany, jogurtu, uchování solného nálevu, k nasolování apodMožno využít také k uchovávání kvásku nebo těsta. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevření.

Specifikace:

Rozměry 21 x 21 x 21cm
Objem 5,8 litrů
Materiál plast označení PP, bílá barva, plastové ucho, jednorázová pojistka, bez kalibrace, možno mýt v myčce, vhodný pro styk s potravinami

 

Údržba: Mytí běžnými prostředky na nádobí manuálně nebo v myčce. Přílišné drhnutí drátěnkou nebo abrazivními prostředky narušuje povrch, vytváří rýhy, kde se mohou držet nežádoucí bakterie a může docházet ke kontaminaci při výrobě nebo výrobků. Proto je vhodné mytí včas před zaschnutím nečistot.

Podobné produkty

  • Kbelík s víkem 5,6l transparent - kulatý Kód: 761
    Kbelík s víkem 5,6l transparent - kulatý
    Skladem

    Kbelík vhodný pro uchování a přepravu mléka, pro zrání kysané smetany, jogurtu, uchování solného nálevu, k nasolování apod. Možno využít také k uchovávání kvásku nebo těsta. tlačítko - více info

    79 Kč
  • modrý Kód: 6134
    Kbelík s víkem 5,6l modrý - kulatý
    Skladem

    Kbelík vhodný pro uchování a přepravu mléka, pro zrání kysané smetany, jogurtu, uchování solného nálevu, k nasolování apod. Možno využít také k uchovávání kvásku nebo těsta. tlačítko - více info

    62 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: