30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Krabička s víčkem + 6 formiček FF51 na Čerstvý sýr - 6 kusů sýrů/100g

 
  • 1 z 2
 

tr.-ťapka náp+oř. - kopie Výhodné balení s formičkami.

Krabička na šest kusů Čerstvého sýru k uchovávání i distribuci + 6ks lehkých formiček pro odkapání i uskladnění. Odpovídá velikosti sýru cca 100g. tlačítko - více info

 

Dostupnost Skladem
Cena 31,40 Kč bez DPH
38 Kč / ks    
Kód produktu 3766
Kategorie Kelímky, krabičky - plast
 

KRABIČKA NA ŠEST KUSŮ ČERSTVÉHO SÝRU S VÍČKEM + 6 KUSŮ FORMIČEK FF51    tr.-ťapka náp+oř. - kopie

- výhodné balení - 

Sýr lze uchovávat v krabičce s formičkou FF51 nebo bez ní. Sýr si vytvoří v krabičce vlastní klima a je chráněn před kontaminací z prostředí. Lze odebírat postupně jednotlivé porce. Je vhodné uchovávat v chladničce. 


Krabičku i formičky lze použít opakovaně. Možno využít jako "vratný" obal pro Vaše přímé zákazníky. Sýr lze přímo prodávat v těchto krabičkách, včetně formičky nebo bez.

Možno kombinovat příchutě.


Lze opatřit vlastní etiketou s páskou přesahující víčko, která funguje jako plomba. 

 

Při přípravě Čerstvého sýru z kultura "Beaugel 10 - Čerstvý sýr", je s těmito formičkami a krabičkou počítáno v návodu na přípravu.

Využijte výhodnějšího balení krabička + formičky. 

Čerstvý sýr je jemně zakysaný výrobek, příjemné chuti a konzistence. Je roztíratelný, ale přitom se nerozpadá a drží tvar. Lze ho upravovat naslano i nasladko. Použít pro výrobu pomazánek a náplní.

Rozměry formička:

horní průměr 6,2cm
spodní průměr 5,1cm
výška 5,4cm

Rozměry krabička: 20,4 x 14 x 6,6cm

Materiál: polypropylén/ vhodný pro styk s potravinami

Barva: krabička bílá, víčko transparentní, formičky transparentní

Ošetřování: běžnými mycími prostředky, teplota maximálně 60°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: