kurzy Výroby sýrů
Nejprodávanější
-
9,kurz Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - 22.3.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - kvalita, trvanlivost,...
-
8,kurz Sýry na gril a do udírny, Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica - 8.3.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Grilování je fajn a když můžeme grilovat, co jsme sami vyrobili, je to...
-
91,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 5.,6.4.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov4 598 Kč
Výroba sýrů - kurz zaměřený na Sýrařinu jako řemeslo. Ve chvíli, kdy...
-
7,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 22.2.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají...
-
6,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 8.,9.2.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov4 598 Kč
Výroba sýrů - kurz zaměřený na Sýrařinu jako řemeslo. Ve chvíli, kdy...
-
4,kurz Sýry k nakládání a do nálevů, Balkán, Feta, Brindza, Mozzarella - 11.1.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Zaměřeno na výrobu sýrů vhodných k nakládání a přípravu nálevů....
-
92,kurz Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžové - 26.4.2025 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Nebojte se Plísňáků. Projevte jim svou lásku a péči a ony Vás posunou na...
-
2,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 16.11.2024 – Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov2 783 Kč
Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají...
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem