30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Lisování ruční nebo s malou zátěží

I takovéto sýry jdou dělat bez lisování

CIMG6994 CIMG7059 CIMG7206

 

Nejprodávanější

95
750195750
Značky

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem

  • FA18 - 600/800g Kód: 625
    FA18 - 600/800g
    Skladem

    Forma na polotvrdý, dohřívaný i lisovaný sýr.

    189 Kč / ks
  • FA20 - 700g Kód: 627
    FA20 - 700g
    Skladem

    Forma na čerstvý měkký sýr nebo na sýry s plísní.

    95 Kč / ks
  • FA22 - 1000g Kód: 629
    FA22 - 1000g
    Skladem

    Vhodná na odkapání tvarohu, čerstvého měkkého sýra, na sýry balkánského typu, na sýry s plísní i polotvrdé sýry.

    98 Kč / ks
  • FA23 - 1000g Kód: 74
    FA23 - 1000g
    Skladem

    Forma vhodná na odkapávání tvarohu a měkkého čerstvého sýra. Dále na sýry balkánského typu nebo na sýry s plísní.

    120 Kč / ks
  • FA24 - 2500g Kód: 75
    FA24 - 2500g
    Skladem

    Forma vhodná na odkapávání tvarohu a čerstvého měkkého sýra. Dále na sýry balkánského typu, na sýry s plísní i polotvrdé sýry.

    178 Kč / ks
  • FA25 - prům.15,2/14,5cm, v. 16cm Kód: 76
    FA25 - prům.15,2/14,5cm, v. 16cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Potřebujete cca 15 - 20litrů mléka, výsledná váha sýra dle výtěžnosti mléka 1500 - 2000g. tr.-ťapka náp+oř. - kopie

    CIMG3438 - kopie

    V Itálii např. pro sýry typu Pecorino. Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. tlačítko - více info

     

    255 Kč / ks
  • FA27 - 1500g Kód: 78
    FA27 - 1500g
    Skladem

    Forma vhodná na odkapání tvarohu a čerstvého měkkého sýra. Dále na sýr balkánského typu a sýry s plísní. 

    165 Kč / ks
  • FA28 Kód: 308
    FA28
    Skladem

    Vhodná na odkapání tvarohu, čerstvého měkkého sýra, na sýry balkánského typu, na sýry s plísní i polotvrdé sýry.

    128 Kč / ks
  • FA29 - 1800g,hranatá Kód: 79
    FA29 - 1800g,hranatá
    Skladem

    Forma na čerstvý sýr, ricottu, sýr balkánského typu nebo sýry s plísní (roquefortská).

    131 Kč / ks
  • FA31 Kód: 309
    FA31
    Skladem

    Vhodná na měkké, ale i na polotvrdé dohřívané sýry.

    234 Kč / ks
  • FA32 - prům.22/20,8cm  v. 25cm Kód: 1938
    FA32 - prům.22/20,8cm v. 25cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Na sýry o váze 3 - 5kg dle výtěžnosti mléka. Různé výšky forem Vám umožňují různé naplnění sýřeninou a tím ovlivnit výslednou výšku sýru. tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

    Na sýry typu Pecorino a další polotvrdé zrající sýry.

    485 Kč / ks
  • FA33 - prům.22/21cm  v. 16cm Kód: 1937
    FA33 - prům.22/21cm v. 16cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr.

     Na sýry o váze 3 - 4kg dle výtěžnosti mléka. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Na sýry typu Pecorino a další polotvrdé zrající sýry.  

     CIMG7358 - kopie

    295 Kč / ks
  • FA34 - hranatá 22,8 x 22,8 x v.18,3cm Kód: 1936
    FA34 - hranatá 22,8 x 22,8 x v.18,3cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr z masivního materiálu. Můžete do ní dělat sýr z 15 litrů ale i třeba ze 40l mléka, záleží na postupu, který zvolíte, zda měkčí na tvrdší sýr. Zda nízký nebo pořádný blok. tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

    V Itálii a na Corsice se můžete inspirovat těmito sýry. Sýřenina se dohřívá, vrší do formy a vtlačuje a pěstí pěchuje do požadované konzistence. tlačítko - více info

    595 Kč / ks
  • FF14 - 200g - Tomette/Gouda Kód: 1784
    FF14 - 200g - Tomette/Gouda
    Vyprodáno

    Forma pro malý lehce lisovaný sýr typu Tomette. Doporučovaná při výrobě Tomette z kultury Beaugel 8 - Tomette. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Možno lisovat na sobě a víko vyhovuje zatížení PET lahví.

    P1010530 - kopie

    Forma pro lisovaný sýr, včetně víka. tlačítko - více info

    750 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem