Lisování ruční nebo s malou zátěží
I takovéto sýry jdou dělat bez lisování
Nejprodávanější
-
FA25 - prům.15,2/14,5cm, v. 16cm – Skladem255 Kč
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Potřebujete cca 15 - 20litrů...
-
FA32 - prům.22/20,8cm v. 25cm – Skladem485 Kč
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Na sýry o váze 3 - 5kg dle...
-
FA33 - prům.22/21cm v. 16cm – Vyprodáno295 Kč
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Na sýry o váze 3...
-
FA34 - hranatá 22,8 x 22,8 x v.18,3cm – Skladem595 Kč
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr z masivního materiálu. Můžete...
-
FF14 - 200g - Tomette/Gouda – Skladem750 Kč
Forma pro malý lehce lisovaný sýr typu Tomette. Doporučovaná při výrobě...
-
FA29 - 1800g,hranatá – Skladem131 Kč
Forma na čerstvý sýr, ricottu, sýr balkánského typu nebo sýry s plísní...
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem