30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

FA32 - prům.22/20,8cm v. 25cm

 
  • 1 z 2
 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Na sýry o váze 3 - 5kg dle výtěžnosti mléka. Různé výšky forem Vám umožňují různé naplnění sýřeninou a tím ovlivnit výslednou výšku sýru. tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

Na sýry typu Pecorino a další polotvrdé zrající sýry.

Dostupnost Skladem
Cena 400,83 Kč bez DPH
485 Kč / ks    
Kód produktu 1938
Kategorie Lisování ruční nebo s malou zátěží
 

FA32 - NA POLOTVRDÉ SÝRY O VÁZE CCA 3 - 5KG  tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. V Itálii např. pro sýry typu Pecorino.

Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. Sýřeninu vršíme až nad formu a postupně domačkáváme a pěchujeme do formy. Maximálně pro urychlení práce v počátku dáváme jednu formu na druhou a tím mírně podpoříme odtok syrovátky. 

Požadujeme-li vyšší tlak, můžeme si pomoci tak, že vložíme prázdnou formu do plné a tu jakkoliv vhodně zatížíme.

 

Rozměry:

Horní průměr 22 cm
Spodní průměr 20,8 cm
Výška 25 cm

 

S těmito formami pracujeme na kurzu Tvrdé a polotvrdé sýry - info na stránkách www.dobrykurz.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: