30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Sonda/Elektroda k pH metru Voltcraft 100 - vpichovací (BEZ SLEVY 5%)

 
 

Výměnná vpichovací sonda k pH metru  Voltcraft 100.

tr.-ťapka náp+oř. - kopie Možno použít do pevnější sýřeniny. Pomocník při určení bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Korbáčky a Mozzarella. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 2 123,97 Kč bez DPH
2 570 Kč / ks    
Kód produktu 686
Kategorie pH metry, pH papírky, příslušenství
 
Výměnná vpichovací elektroda k pH metru  Voltcraft 100     tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Sondu vyměníte za sondu do tekutin a používáte pH metr stejným způsobem. Snadno se udržuje a čistí, což je výhodou v potravinářském provozu.

 

Pomocník při výrobě tažených sýrů typu Mozzarella nebo Korbáčky. Tažnost sýřeniny nastává při pH 5,1 - 4,8. 


Při manipulaci se sondou, tj. při vyndavání a vracení zpět do lahvičky s uchovávacím roztokem je nutné VŽDY povolit víčko lahvičky. Tím se povolí i těsnění kolem sondy a jde volně vytáhnout a zandat.

Je to jemné zařízení. Nepoužívejte, prosím, hrubou sílu. Když něco nepůjde raději nás kontaktujte na čísle 606213996.

ťapka - popis


 

Včetně konektoru a kabelu 1m.

Ošetřování: sondu opláchneme před a ihned po použití vodou a ukládáme do lahvičky s udržovacím roztokem, ten je součástí balení. Do lahvičky s udržovacím roztokem sondu zasouváme velmi opatrně, abychom ji nepoškodili. Netlačíme až na dno lahvičky. Udržovací roztok zabraňuje vyschnutí elektrody.

 

rozměry: délka 16 cm, průměr 1,2 cm

Kabel 1m, konektor BNC.

teplotní odolnost výrobku:  +5 - +60°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: