30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Koření Adžika 100g

 
Bez glutamátu
  • 1 z 2
 

Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry. Můžeme kombinovat s přídavkem zeleniny. ťapka - krátký popis Výborná na rajčatová salát a grilovaná rajčata. papriky a lilky. tlačítko - více info

Dostupnost Vyprodáno
Cena 43,75 Kč bez DPH
49 Kč / ks    
Kód produktu 359
Kategorie Směsi koření
 

Koření Adžika

 

Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry.

Tradičně na Šašlik, grilovaná masa, ryby, zeleninu, luštěniny. Výborně dochutí grilovaná rajčata, papriky, lilky.

 

Složení: Sůl (max.19%), koření (koriandr,paprika, kopr, pískavice, česnek, petržel, celer, sumah). 


Adžika je původně abcházská ostrá zeleninová pasta používaná jako koření. Adžika je nedílnou součástí gruzínské kuchyně, intenzivně se používá na celém Kavkaze.

Vzhledem k velkému rozšíření dnes existuje spousta různých receptů. Adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.


 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: