Koření Adžika 100g
Popis
Koření Adžika
Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry.
Tradičně na Šašlik, grilovaná masa, ryby, zeleninu, luštěniny. Výborně dochutí grilovaná rajčata, papriky, lilky.
Složení: Sůl (max.19%), koření (koriandr,paprika, kopr, pískavice, česnek, petržel, celer, sumah).
Adžika je původně abcházská ostrá zeleninová pasta používaná jako koření. Adžika je nedílnou součástí gruzínské kuchyně, intenzivně se používá na celém Kavkaze.
Vzhledem k velkému rozšíření dnes existuje spousta různých receptů. Adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.