30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Koření Chimichurri verde 500g

 
Akce Bez glutamátu
 

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. ťapka - krátký popis Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Běžná cena 235 Kč
Ušetříte 50 Kč (–21 %)
Cena 165,18 Kč bez DPH
185 Kč / ks    
Kód produktu 7075
Kategorie Směsi koření
 

Koření Steak Chimichurri verde

 

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. ťapka - krátký popis Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

 

Složení: Sůl mořská hrubá (max.10%), koření (cibule, petržel, česnek, pepř, paprika, oregano), třtinový cukr.


Marinádu připravujeme dopředu, aby se v ní koření a bylinky mohly rozležet:
Do misky nasypeme směs chimichurry verde a zalijeme olivovým olejem. Můžeme přidat čerstvý nadrobno nasekaný česnek, cibuli a petržel. Necháme 12 hodin odležet.

Maso naložíme do omáčky a marinujeme několik hodin. Pak maso grilujeme nebo pečeme. Po upečení znovu servírujeme s čerstvou omáčkou. 

 
Jakmile na pánvi nebo na grilu připravíte hovězí steak, posypte ho zlehka hrubozrnnou solí. Na talíři poté servírujte omáčku chimichurri v misce vedle masa, aby si každý mohl podle chuti polít připravený steak, případně namáčet opečený chléb nebo pečivo.

 


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: