30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

FA25 - prům.15,2/14,5cm, v. 16cm

 
  • 1 z 4
 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Potřebujete cca 15 - 20litrů mléka, výsledná váha sýra dle výtěžnosti mléka 1500 - 2000g. tr.-ťapka náp+oř. - kopie

CIMG3438 - kopie

V Itálii např. pro sýry typu Pecorino. Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. tlačítko - více info

 

Dostupnost Skladem
Cena 210,74 Kč bez DPH
255 Kč / ks    
Kód produktu 76
Kategorie typ FA
 

FA25 - 15 - 20 litrů mléka, sýr o váze cca1500 - 2000g  tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. V Itálii pro sýry typu Pecorino.

Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. Sýřeninu vršíme až nad formu a postupně domačkáváme a pěchujeme do formy. Maximálně pro urychlení práce v počátku dáváme jednu formu na druhou a tím mírně podpoříme odtok syrovátky. 

Požadujeme-li vyšší tlak, můžeme si pomoci tak, že vložíme prázdnou formu do plné a tu jakkoliv vhodně zatížíme.

 

Rozměry:

Horní průměr 15,2 cm
Spodní průměr 14,5 cm
Výška 16 cm

 

S těmito formami pracujeme na kurzu Tvrdé a polotvrdé sýry - info na stránkách www.dobrykurz.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: