30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

FF26 - Buche, prům.4,8 x d.20cm

 
  • 1 z 3
 

Forma válcového tvaru bez dna vhodná pro výrobu sýru typu Buche - tvarohový zrající sýr s plísní válcového tvaru ťapka - krátký popis. Nebo pro další sýry ve tvaru válečku. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 139,67 Kč bez DPH
169 Kč / ks    
Kód produktu 1867
Kategorie typ FF
 

FF26 - BUCHE           ťapka - popis

Forma pro odkapání sýrů válcového tvaru bez dna. Válcový tvar bude sýr mít, pokud bude forma plněna odkapanou sýřeninou. Je třeba ji při odkapání podložit vhodnou podložkou na sýry nebo např. jinou formičkou, kterou využijete i při otáčení. Rozložením a množstvím otvorů je připravena k pomalejšímu odkapávání a tím tedy důkladnějšímu prokysání sýřeniny.

 


 Vhodná pro výrobu sýru s bílou plísní typu Buche. Je k vidění v kombinaci s popelem nebo bez. V prozrání více s bílou plísní nebo do povrchu podobného sýrů Crottin, tedy s Geotrichum candidum na povrchu.


 

Rozměry:

průměr vnitřní 4,8cm
průměr vnější 5,5cm
délka 20cm

 

Údržba: mytí ruční nebo strojové, běžnými mycími prostředky, doporučená teplota 50 - 60°C, maximálně 70°C

Materiál: PEHD, vhodný pro styk s potravinami

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: