30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Výrobní zařízení, vybavení, Strana 2

 

Nejprodávanější

75
2396017523960
Značky
 

Stránka 2 z 2 - 27 položek celkem

  • Tužka na sýr - modrá Kód: 377
    Tužka na sýr - modrá
    Skladem

    Vhodná ke značení tvrdých a polotvrdých sýrů. Usnadní organizaci sýrů ve zrání. Sýry je vhodné značit na boku, na kůrku po zaschnutí.

    75 Kč / ks
  • 51+1qJ6in9L Kód: 282
    Vakuová balička (BEZ SLEVY 5%)
    Na objednávku - dodání do 10 dnů.

    Balička je ideální pro balení jak pevných tak i sypkých potravin a všech druhů sýrů.

    23 960 Kč / ks
  • Vidlice pikýrovací - nerez Kód: 1872
    Vidlice pikýrovací - nerez
    Skladem

    Nerez vidlice pro tvoření otvorů u sýrů s modrou plísní.  Pro sýry typu Roquefort, Gorgonzola nebo Niva. ťapka - krátký popisPro sýry s modrou plísní dle návodu pro domácí výrobu z kultur Beaugel12 a Beaugel13. tlačítko - více info

    850 Kč / ks
  • Vodní lázeň + 2 x 1/2GN na 9,5l včetně poklic Kód: 91
    Vodní lázeň + 2 x 1/2GN na 9,5l včetně poklic
    Vyprodáno

    Celonerezová vodní lázeň s rozsahem  a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. ťapka - krátký popis Při vhodném sladění výroby lze při použití gastronádob 2x 1/2 GN provádět výrobu dvou produktů současně. 

    Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů .. tlačítko - více info

    6 550 Kč / ks
  • Vodní lázeň bez nádob Kód: 90
    Vodní lázeň bez nádob
    Vyprodáno

    Celonerezová vodní lázeň s rozsahem  a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. ťapka - krátký popis Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů .. tlačítko - více info

    5 180 Kč / ks
  • Vývrtka / nebozez sýrařský - 13cm Kód: 773
    Vývrtka / nebozez sýrařský - 13cm
    Skladem

    Vývrtka ke vzorkování zrajících tvrdých a polotvrdých sýrů. ťapka - krátký popis Pomocí tohoto vzorku a poklepem můžete kontrolovat vývoj sýru v průběhu zrání. tlačítko - více info

    1 090 Kč / ks

Stránka 2 z 2 - 27 položek celkem