IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka
Popis
IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka
Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.
Vhodná teplota mléka k zaočkování je 32 - 34°C. Doba zrání 60 - 90min.
Složení kultury |
- Lct. lactis + cremoris |
- Lct. diacetilactis |
|
- Leuc. cremoris |
|
- S. thermophilus |
|
- Lct. paracasei |
|
- Hafni alvei kmen 2472 |
|
- Kluyveromyces lactis |
|
- Candida valida |
|
- Brévibacteriums linens |
|
- Corynebacterium flavescens |
|
- Staphylococcos carnosus |
Neobsahuje Penicillium candidum ani Geotrichum candidum. Pro získání typického Camembertu nutno přidat SIGMA 71 a případně i trochu SIGMA 55. Nebo namíchanou směs SIGMA 93 Ca
Velikost balení |
- DL1 |
- doporučené k přímému zaočkování 200l mléka |
Podobné produkty
Camembert French Cheese
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.