Jogurtové a probiotické, kefír
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
-
Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.
-
LAMBDA 25 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Velmi jemný jogurt, silná krémová struktura. Vhodný pro výrobu jogurtů...
-
LAMBDA 25 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr – Skladem165 Kč
Velmi jemný jogurt, silná krémová struktura. Vhodný pro výrobu jogurtů...
-
LAMBDA 13 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr – Skladem165 Kč
Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění....
-
LAMBDA 12 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr – Skladem165 Kč
Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé...
-
LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé...
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem