30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Mlékárenské kultury, Strana 2

 

Nejprodávanější

25
660125660
Značky

Stránka 2 z 4 - 67 položek celkem

  • IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka Kód: 106
    IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    195 Kč / ks
  • IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka Kód: 5574
    IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka
    Skladem

    Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné bifidobakterie. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení výsledku v podobě tuhého jogurtu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    K nahlédnutí inspirativní video.

    ťapka - krátký popis Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu". tlačítko - více info

     

    165 Kč / ks
  • IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka Kód: 5575
    IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka
    Skladem

    Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné bifidobakterie. Jedná se o zákys určený k pití, můžeme očekávat tedy spíš řidší konzistenci. Nevylučuje se však ani dosažení tuhého produktu na lžičku, záleží na kondici mléka, tedy množství sušiny a případně postupu, kterým výsledek také můžete ovlivnit.

    K nahlédnutí inspirativní video.

    ťapka - krátký popis Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu". tlačítko - více info

     

    395 Kč / ks
  • IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 974
    IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l
    Vyprodáno

    Směs termofilních kultur pro tradiční nelisované i lisované sýry, např. typu Reblochon.

    ťapka - krátký popis  Vytváří pružné těsto a pestrou chuť. Dobře odolává nežádoucím bakteriím. tlačítko - více info

    185 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka Kód: 183
    IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka Kód: 911
    IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    ťapka - krátký popis Výborné prozrávání, chuťová pestrost, velmi odolné kmeny. tlačítko - více info

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 97
    KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon.tlačítko - více info

    395 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 98
    KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 491
    KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka Kód: 99
    KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 125
    KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka Kód: 191
    KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 12 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr Kód: 102
    LAMBDA 12 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr
    Skladem

    ťapka - krátký popis Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka.  Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.

    tlačítko - více info

     

    165 Kč / ks
  • LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr Kód: 337
    LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr
    Skladem

    ťapka - krátký popis Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka.  Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.

     tlačítko - více info

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 13 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr Kód: 584
    LAMBDA 13 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr
    Skladem

    ťapka - krátký popis Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka. Pro všechny druhy mléka.

     tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • LAMBDA 13 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr Kód: 649
    LAMBDA 13 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr
    Skladem

    ťapka - krátký popis Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka. Pro všechny druhy mléka.

     tlačítko - více info

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 21 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr Kód: 585
    LAMBDA 21 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr
    Skladem

    ťapka - krátký popis Velmi měkký a křehký jogurt, rychlé prokysávání a velmi nízké dokysávání. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka. Pro všechny druhy mléka.

    Obohacena o kulturu Lactobacillus plantarum přirozeně se vyskytující ve střevní mikroflóře. Také prodlužuje trvanlivost výrobku, zabraňuje množení plísní a kvasinek.

     tlačítko - více info

     

    165 Kč / ks
Další produkty

Stránka 2 z 4 - 67 položek celkem