25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a na do nálevů. / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

SIGMA 97 PY - Pyrenejské sýry

 
  • 1 z 2
 

Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní oranžovou barvu a vynikající aroma, používá se při výrobě tzv. Pyrenejských sýrů.

Dostupnost Skladem
Cena 231,40 Kč bez DPH
280 Kč / ks    
Kód produktu 112
Kategorie Plísně a kvasinky
 

Kultura Sigma 97 PY - Pyrenejské sýry

 

Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní oranžovou barvu a vynikající aroma, používá se při výrobě tzv. Pyrenejských sýrů.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Lb. Casei
- Geotrichum Candidum
- Debaryomyces Hansenii

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka
- při rosení 1/2 tuby do 1l vody + 10g soli

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.