11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

SIGMA 98 C - Tomme

 
 

Pro vytvoření typické kůrky a chuti sýrů typu Tomme a Pyrenejských. Dodává oranžové až světle hnědé zbarvení.

Dostupnost Skladem
Cena 231,40 Kč bez DPH
280 Kč / ks    
Kód produktu 588
Kategorie Plísně a kvasinky
 

Kultura Sigma 98 C - Tomme

 

Pro vytvoření typické kůrky a chuti sýrů typu Tomme a Pyrenejských. Dodává oranžové až světle hnědé zbarvení.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Debaryomyces Hansenii
- Kluyveromyces Marxianus

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka
- při rosení 1/2 tuby do 1l vody + 10g soli

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.