11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Směsi kultur, Strana 2

 

Nejprodávanější

165
4301165430
Značky

Stránka 2 z 2 - 25 položek celkem

  • KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka Kód: 99
    KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 125
    KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka Kód: 191
    KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    395 Kč / ks

Stránka 2 z 2 - 25 položek celkem