Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka
Popis
Beaugel 9 - CAMEMBERT - na 25l mléka
Kompletní kultura pro sýr Camembert.
Beaugel 9 je unikátní soubor kultur, vybraných podle chuti francouzského Camembertu. Tuba obsahuje syřidlo, kultury k zakysání i zrání, chlorid vápenatý a plnidlo (sušené mléko). Postup výroby je přizpůsoben tomu, že dáváte do mléka vše najednou.
Camembert, sýr s bílou plísní na povrchu. Vysoký bílý kožich, který je schopen změnit tuhý vnitřek sýru až do tekuté konzistence. Chuť se pohybuje od jemné až po velmi pikantní, v závislosti na tom, jak dlouho mu dovolíme pozvolna prozrávat. 14 - 21 dnů by mělo stačit na to, abychom byli spokojeni s výsledkem.
"Camembert je na výrobu jeden z nejsložitějších sýrů.": řekl pan Coquard, když nás navštívil. Bez ohledu na to, však pro nás namíchal kulturu, která nese chuť Francie. Postup zjednodušil, co to šlo a tak se můžeme bez obav do výroby pustit i doma.
NÁVOD NAJDETE VEDLE V ZÁLOŽCE SOUBORY, VIDEONÁVOD NÍŽE
Tuba je určena pro 25l mléka.
Minimální trvanlivost: 6 měsíců při skladování v lednici, nebo 2 roky v mrazáku.
Výrobce: Ets. Coquard, Francie