Výrobní Zrací Jogurtovací skříň COMBI FROMA/YOG, 65l (BEZ SLEVY 5%)
Popis
Výrobní a zrací skříň Coquard, 65 litrů
- K PŘEDVEDENÍ U NÁS -
Ideální řešení pro malou výrobu do cca do 15l mléka, nejlépe 5 - 10l na várku. Při vhodné organizaci výroby Vám usnadní udržení požadované teploty při předezrání kultur, sýření nebo-li srážení mléka, odvodňování, odkapávání ve formách, solení atd. Zvládnete celý výrobní proces.Také výrobu jogurtů a zákysů.
Izolovaná skříň s prosklenými dveřmi s dvojitým sklem. Možné rozmezí teplot 14 - 43°C (při teplotě okolí 18 - 22°C). Při chlazení je možné snížit teplotu o 10°C vůči okolní teplotě, minimálně však na 14°C. Vybavena vnitřním ventilátorem. Nereguluje vlhkost.
Pro výrobu můžete používat libovolně velké nádoby z různých materiálů.
Minimální teplota 14°C. Maximální možná 43°C. To jsou výrobní teploty od tvarohu po jogurt.
Nejedná se o lednici. Pro uchování sýrů a dlouhodobější zrání musíte volit chladničku nebo jiné prostory.
Připraveno pro výrobu z kultur řady Beaugel, u kterých je popsán výrobní postup.
Odzkoušeno a doporučeno:
- Jogurtu - výrobní teplota 41 - 43°C - kapacita cca 40 skleniček/kelímků 125ml.
- Fermentované mléko - výrobní teplota 28 - 32°C - kapacita cca 10 lahví 0,5l
- Zakysání mléka pro Čerstvý sýr - teplota 20 - 22°C - kapacita 2x kbelík 5l
- Odkapávání Čerstvého sýru, Malých zrajících a Tommette - teplota 20 - 22°C - kapacita 3x odkapávací krabička
- Kultivace mléka pro Camembert - teplota 25 - 27°C - kapacita 2x kbelík 5l
- Odkapávání Camembertu - teplota 1.den - 26°C, 2.den - 24°C, kapacita 3x odkapávací krabička
- Dozrání/Afinace sýrů - Malé zrající, Camembert, Tommette - teplota 14 - 20°C, kapacita 4 zrací boxy
Vybavení: termostat a 3x mřížka nerez 37 x 29,4cm, prosklené dveře s dvojitým sklem, vnitřní ventilátor, ochrana proti přehřátí
Spotřeba: při chlazení 70W/h, při ohřívání 100W/h.
Napětí: 220V
Váha: 23,5kg
Objem: 65l
Vnitřní rozměry: výška 59cm, šířka 35,5cm, hloubka 32cm ( v horní části, kde je ventilátor 20cm do vzdálenosti 16cm od stropu skříně)
Vnější rozměry: výška 82,5cm, šířka 46,5cm, hloubka 54cm
Údržba skříně: Otírejte vodou s neagresivními mycími prostředky, jemným hadrem, maximálně houbičkou, nedřete příliš silně, zanechalo by to odřená místa. Nedrhněte drátěnkou. Na sklo je možné použít běžné prostředky k tomu určené. Lépe nepříliš aromatické, sýry mohou tyto pachy převzít. Udržujte celé zařízení v čistotě, předejdete tak potřebě hrubého mytí a také možnosti kontaminace výrobků. Pozor aby se voda nedostala do elektroinstalace.
Ošetření nerezových částí: Po použití ihned opláchněte teplou vodou a nechte oschnout. V případě nutnosti omyjte běžnými neagresivními saponáty. Nenechávejte ležet v syrovátce nebo syrovátkou znečištěné.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.